Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за спортно окачване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не разбирам как така на някой ви идва малко друсането на фабричното окачване по нашите "пътища", та искате повече.
    1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Въпрос на вкус казал дявола,и легнал в копривата.
      155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

За красотата и съм готов на всичко

Comment

Попитай в "Руди 96".
          Мисля, че те продават нови амортисьори на KONI.
          AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
          Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Първоначално публикувано от Z:)m Покажи съобщение
            Попитай в "Руди 96".
            Мисля, че те продават нови амортисьори на KONI.
            Точно така.

Comment

Това новия проект ли е, колега?
              На тази красавица би й отивал и една добавка за предната броня.
              sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

Да би и отивала но никъде не се продават и ако я сложа забравям да я карам.

Comment

Първоначално публикувано от davidoff_306 Покажи съобщение
                  Да би и отивала но никъде не се продават и ако я сложа забравям да я карам.
                  то може и да си направиш ,щом не се продава добавка.А относно карането,невиждам какъв е проблема. Например моета е на четири пръста ит земята и си я карам
                  '98 Lancia Delta 2 1.8 16V
                  '96 Alfa Romeo 155 1.9 TD

Comment

И моята е на 4 пръста говоря че не става за каране с добавката. Аз сега минавам на милиметри да не ми опре бронята ако сложа добавка на първия полицай е доло всичко.

Comment

Момчета не се занасяите ,на 155 ако бронята и е на 4 пръста от замята то картера и магарето трее са под земята ,моята кола смея да твърдя ,че е сигурно най ниската 155 ца и има 6 сантиметра между аспуха и земята,и поне 20 между бронята и земята.
                      155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

На повечето легнали полицай аз опирам на ауспух.

Comment

Първоначално публикувано от davidoff_306 Покажи съобщение
                          На повечето легнали полицай аз опирам на ауспух.
                          Точно това казвам ,че ако някъде опреш на броня ,то там може да минеш само с кран,понеже аспуха е най ниската точка,ма за добавка на бронята няма грижи,понеже бронята е на повече от 15 см над аспуха.
                          155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Спирам на легнал полицай бронята е над него и има 2 прйста разтояние.

Comment

Working...
                            X